Info E-postlista Hämta Registrering Kontakta oss Länkar
 

I grunden är Total Commander (tidigare känt som Windows Commander) en filhanterare med två separata fönster med en massa extra funktioner. Beroende på den valda bildskärmen ger Total Commander också direkt mycket av den information som du med Utforskaren bara kan se genom att högerklicka och välja Egenskaper. .

En annan viktig skillnad mellan Total Commander och Utforskaren är att Total Commander också är avsedda att användas endast med tangentbord, där Windows Utforskaren i allmänhet är svårt att använda utan mus.

Har du (i de gamla DOS dagar) används Norton Commander, kommer du omedelbart att kunna använda programmet, som Total Commander använder många av samma genvägar.

Total Commander så kompakt att det är bara 20 Mb, så du behöver inte investera i en större hårddisk för att göra plats för att installera det...

Men bara att titta på Total Commander som ersättning för Utforskaren, skulle inte vara rättvist. Total Commander innehåller en mängd andra funktioner som gör det ersätter en rad olika program. Exempelvis inbyggd filöverföring, inbyggd FTP-klient (som även stöder FXP (direkt överföring mellan 2 FTP-servrar)), inbyggd verktygsfält, där du kan skapa genvägar till program du använder mest och slutligen också inbyggd system information, massomdöpningsverktyg, möjlighet för administration av nätverksanslutningar, filtyper och komprimeringsprogram som zip, ARJ, LZH, RAR, uc2, tar, gz, cab och ace.
Programmet utvecklas kontinuerligt och förbättringar och nya funktioner tillkommer hela tiden!

Total Commander är tillgängligt för alla versioner av Windows i 64 och 32-bitars version (även i 16-bitars Windows 3.x), Windows CE, Pocket PC och Smartphone.Facebook